Penguasaan NFC Dalam Tiga Bahagian

NFC

Statistik adalah sehingga 20 November

CHICAGO BEARS: The Bears telah mencipta kegembiraan musim ini di Chicago. Mereka memimpin Bahagian  download mega888 for ios Utara NFC. Sejauh ini ia menjadi perubahan besar dari musim lalu. Mereka adalah 5-11 SU dan 7-9 ATS. Musim ini Bears adalah 7-3 SU dan 6-3-1 ATS. The Bears pasti bermain dengan keyakinan yang tinggi. Dari tiga pasukan di belakang Bears, saya tidak menyangka akan mencabar tempat teratas di Bahagian ini. The Bears sebahagian besarnya tidak mencatatkan jumlah yang terlalu memberangsangkan. Unit ini telah memperoleh purata 16.9 mata dalam 10 perlawanan. The Bears mempunyai satu perlawanan besar di mana mereka menjaringkan 38 mata. Pertahanan telah menjadi kunci awal mereka yang mantap musim ini. The Bears telah memperoleh purata 11.0 mata dalam 10 perlawanan. Mereka telah membenarkan 10 mata atau kurang dalam enam daripada permainan tersebut. Adakah Bears akan meneruskan kemenangan ini?

SEATTLE SEAHAWKS: Seahawks telah mencipta harapan playoff di Seattle. Mereka mempunyai kelebihan baik di Bahagian Barat NFC. Saya tidak menyangka mana-mana tiga pasukan di belakang Seahawks akan mencabar kedudukan teratas di Bahagian ini. Ini adalah pasukan lain yang membuat perubahan dari musim lalu. Mereka adalah 9-7 SU dan 5-11 ATS di musim biasa. Seahawks tewas pada pusingan pertama playoff. Musim ini Seahawks adalah 8-2 ​​SU dan 6-4 ATS. Unit serangan telah menjadi kunci kejayaan mereka. Seahawks telah menjaringkan purata 27.2 mata dalam 10 perlawanan. Mereka telah menjaringkan 30 mata atau lebih dalam lima daripada permainan tersebut. Seahawks telah memperoleh purata 18.7 mata dalam sembilan perlawanan musim ini. Seiring musim berjalan dan pasukan ini terus bermain dengan baik dalam serangan dan pertahanan bertambah baik jarak bermain di playoff mungkin.

INDIANAPOLIS COLTS: The Colts ketika ini nampaknya berada dalam liga mereka sendiri. Sebahagian besar mereka telah memainkan permainan dominasi menentang pembangkang musim ini. The Colts memimpin kukuh di Bahagian Selatan AFC. Saya tidak menyangka pasukan di belakang Colts akan bersaing untuk mendapat tempat teratas di Bahagian ini. Musim lalu Colts adalah 12-4 SU dan 8-8 ATS pada musim biasa. The Colts kalah pada pusingan kedua playoff. Musim ini Colts adalah 10-0 SU dan 7-3 ATS. Sebahagian besar Colts telah diselaraskan secara tidak sengaja. The Colts telah menjaringkan purata 30.5 mata dalam 10 perlawanan. Mereka telah menjaringkan 30 mata atau lebih dalam enam perlawanan tersebut. Pertahanan telah bermain dengan baik dalam kebanyakan permainan. The Colts telah membenarkan purata 15.2 mata dalam 10 permainan. Mereka telah membenarkan 10 mata atau kurang dalam lima daripada permainan tersebut.

Ken A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *